Healing & Mediala samtal

Det optimala för ditt välbefinnande – i kropp, sinne och själ. Uppgraderar din energinivå, släpper på spänningar och blockeringar, sjukdom, stress och ohälsa. Verkar djupavslappnande. Utvecklar dig i den riktning du ämnas gå i livet. Återställer balansen i hela dig/ditt varande.

En nedärvd läkekonst från Märtas mormor med fortsatt fördjupning i vuxen ålder, för att möta vår tids skifte i medvetenhet. En återupptäckt av oss själva i ett nytt ljus, transformation till en högre frekvensnivå. Healingen grundar dig i ditt inre, förtydligar ditt livssyfte och ger dig en inblick i vår helhet. Godkänt som friskvård.

Inför healing: Kom som du är. Du får lägga dig bekvämt tillrätta på en massagebänk (påklädd) som om för en stunds vila. Märta jobbar sedan med ditt energisystem, oftast en bit ifrån kroppen, i och runt omkring dig/din kropp.

Sessionen avslutas med vägledning/medialt samtal i det fall du önskar och det framkommer budskap under sessionen.

Pris: 850 sek / 90 euro

Tillfälligt erbjudande: paket om 3 sessioner 1275 sek / 130 euro alternativt 495 sek /50 euro per session. Healing räknas som friskvård, du kan använda dina friskvårds pengar, eftersom det är avdragsgillt för företag.

Bokad tid som ej avbokas 24 timmar innan avtalad tid debiteras.

Boka

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Background pattern