Intuitiv Healing

DET OPTIMALA FÖR DITT VÄLMÅENDE – I KROPP, SINNE OCH SJÄL

Healingen uppgraderar din energinivå och fyller på med mängder av ljus och kärlek. Healing ger fantastiska förutsättningar för blockeringar, stress och sjukdom att släppa taget. Verkar djupavslappnande. Utvecklar dig i den själsliga riktning du ämnas gå i livet. Återställer balansen i hela dig.

En nedärvd läkekonst från Märtas mormor med fortsatt utveckling genom studier och arbete som healer, för att möta vår tids skifte i medvetenhet. Healing är en återupptäckt av oss själva i ett nytt ljus, transformation till en högre frekvensnivå. Healingen grundar dig i ditt inre, får dig välmående i kropp och själ och ger en inblick i vår helhet.

Inför healing: Kom som du är. Du får lägga dig bekvämt tillrätta på en massagebänk (påklädd) som om för en stunds vila. Märta ger dig information innan sessionen och jobbar sedan med ditt energisystem, oftast en bit ifrån kroppen, i och runt omkring dig och din kropp.
Sessionen avslutas med vägledning/medialt samtal i det fall du önskar och det framkommer budskap under sessionen.

Pris: 850 sek

Erbjudande: Paket om 3 sessioner för 1 680 sek.

Är du ny för healing rekommenderas varmt 3 sessioner.

Healing är godkänt som friskvård. Du kan använda dina friskvårdspengar, eftersom det är avdragsgillt för företag.

Bokad tid som ej avbokas 24 timmar innan avtalad tid debiteras. OBS! Gäller ej för tillfället p.g.a. covid-19, vid sjukdomssymptom gäller fri av- och ombokning.

Boka

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Background pattern